Eén van de vorige artiestenmoar(k)ten in de tuin van D’Haene Steenhuyse
Didier Verbaere Eén van de vorige artiestenmoar(k)ten in de tuin van D’Haene Steenhuyse

Gentse Feestenacteurs prijzen zichzelf aan op Artiestenmoar(k)t

Morgen / zaterdag is er weer de jaarlijkse Artiestenmoar(k)t in de Veldstraat. Daar krijgen alle ‘kleine organisatoren’ van de Gentse Feesten de kans zichzelf aan te prijzen.

De Artiestenmoar(k)t gaat naar goede gewoonte door in de tuin van Hotel D’Haene Steenhuyse, middenin de Veldstraat. Die tuin alleen al is een bezoekje waard, maar morgen zijn er dus ook tal van artiesten te vinden. Sommigen geven kleine optredens, er zal muziek zijn, en vooral heel veel info. De Artiestenmoar(k)t werd in het leven geroepen nadat de openingsparade van de Gentse Feesten werd afgeschaft. Die stoet was immers hét toonmoment voor organisaties en verenigingen om promotie te maken voor hun Gentse Feestenactiviteiten. Nu gebeurt dat dus op de Artiestenmoar(k)t, en aangezien Uitbureau dat organiseert kunnen er ook meteen massaal tickets worden gekocht voor alle binnenactiviteiten. Allen daarheen, tussen 10.30 en 17.30 uur.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer