Barbara Sarafian en Yves De Moor tijdens de Ensors in 2015.
BELGA Barbara Sarafian en Yves De Moor tijdens de Ensors in 2015.

Huwelijk Barbara Sarafian en Yves De Moor krijgt staartje voor de correctionele rechtbank

De Gentse ondernemer Yves De Moor, uitbater van de koffiezaak Moor & Moor, zal zich voor de correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor de sabotage van computergegevens en voor externe hacking ten nadele van zijn ex-vrouw, Barbara Sarafian. Hij zou onder andere geweigerd hebben om de accountgegevens van Sarafians sociale media over te maken aan de actrice na de breuk.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Barbara Sarafian werd in 2015 op de uitreiking van de Ensors op spectaculaire wijze ten huwelijk gevraagd door haar toenmalige vriend. Wat begon als een sprookje, mondde na 15 maanden uit in een vechtscheiding met een bittere nasmaak. Zo diende Sarafian verschillende klachten in tegen De Moor. Voor het leeuwendeel daarvan, onder andere belaging, eerroof, opzettelijke slagen en bedreigingen, werd de horeca-ondernemer gisteren buiten vervolging gesteld.

Beheer van sociale media

Toch krijgt de zware nasleep van hun scheiding nog een staartje voor de correctionele rechtbank. Zo zou De Moor, die de sociale media van Sarafian beheerde, de inloggegevens van haar account niet meteen hebben overgemaakt. Hij zou haar ook verwijderd hebben als beheerder van haar eigen fanpagina. Wanneer de zaak voorkomt, is voorlopig onduidelijk. Voor de feiten van hacking riskeert de ondernemer straffen tot drie jaar cel.

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Rody Franks

    "Meester, hij heeft mijn facebookpassword veranderd!". Nu had ik Barbara toch ook wel iets hoger ingeschat hoor. Daar gaat mijn mensenkennis! :-(

  • Amber TheMuffin

    Raar dat niemand het trouwens heeft over de 7 "valse" aanklachten die van tafel geveegd werden...daar zitten wel wat ernstigere dingen bij...en dan krijg je toch het gevoel dat die laatste aanklacht waarschijnlijk ook wel vals zal zijn....

Lees meer