2 De twee fans met hun tickets.
RV De twee fans met hun tickets.

Liverpoolfans verwisselen Gent met Genk: 220 euro in het water (maar Buffalo’s bieden duo mooie compensatie)

Gent en Genk. Veel verschillen de steden niet van naam. Toch zullen deze twee Liverpool-fans ze nooit meer met elkaar verwarren. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het duo kwam naar België voor de match Genk-Liverpool, maar strandde in Gent. Dertig minuten voor de wedstrijd ontdekten ze hun cruciale fout. Ze betaalden 150 euro voor een trein- en 70 euro voor een toegangsticket om de match te bekijken... op tv. De andere stamgasten van de Ierse pub The Celtic Towers aan de Sint-Michielshelling konden er hartelijk om lachen. Gelukkig verlichtte de 1-4-winst de pijn. 

Misschien lag een foutje van het social media-team van Napoli wel aan de basis van de vergissing van de Liverpool-fans. Meteen na de Champions League-loting berichtten de Italianen dat ze onderverdeeld werden in een groep met Gent, maar dat was uiteraard Genk. De Buffalo’s reageerden er toen ludiek op:

2 .
. .

En ook dit keer mengde AA Gent zich in de debatten. De Buffalo’s biedden de twee Liverpoolfans een mooie compensatie aan voor hun gemiste trip naar Genk. “Als iemand deze twee kent of hun gegevens heeft, zeg hen dat ze vanavond welkom zijn in de Ghelamco Arena voor #GntWol!”, luidt het op Twitter. AA Gent ontvangt vanavond het Duitse VfL Wolfsburg op de derde speeldag in de Europa League. 

Het duo bleek echter alweer het Kanaal over vertrokken te zijn. Gent nodigt ze nu, met VIP-arrangement, voor de thuismatch tegen... Genk, in januari. Het duo liet ons intussen weten op die uitnodiging wel in te gaan. Ze komen 24 januari naar Gent en brengen deze keer hun vrouwen mee. “We zullen hen deze keer het hotel laten boeken", zei een van de mannen al lachend. 

15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • EDDY VAN LANDEGHEM

    ja zeg nie zagen he ,vergissen is menselijk en de aangeboden oplossing is super,! ik zien ze dat in buitenland nog niet doen.

  • marie-claire de bosscher

    toen ik nog trambestuurder was in Gent kwam er een dame met een briefje met een adres erop.... de straatnaam herkende ik al meteen niet, logisch, want het was in Genk; ze moest daar een uur later op een afspraak zijn.... heb haar meteen verteld dat ze dit mocht vergeten, met de trein is het meer dan twee uren rijden....

Lees meer