3 Opening Weekday, wachten om toch maar bij de eersten te zijn.
Nimmegeers Opening Weekday, wachten om toch maar bij de eersten te zijn.

Meer dan 100 wachtenden voor opening Weekday

De opening van de eerste Gentse vestiging van kledingketen Weekday is alvast niet ongemerkt voorbij gegaan. Er stond een wachtrij van meer dan 100 mensen voor de deur.

Weekday opende de deuren om stipt 12 uur. De eerste 50 klanten kregen 40 procent korting, bovenop de aanbiedingen die er al zijn voor de opening van de nieuwe winkel. En dat lokte volk, vooral jong volk. Om 9 uur stond de eerste enthousiasteling al voor de deur in de Sint-Pietersnieuwstraat, tegen het middaguur was de rij aangezwollen tot meer dan 100 mensen. Diegenen die net naast een speciaal kortingsticket grepen, konden daar eigenlijk niet om lachen.

Weekday is een merk uit dezelfde stal als het Zweedse H&M, en stak al in 2016 de Belgische grens over. In Leuven, Antwerpen en Brussel was Weekday er al aanwezig, in Gent hebben we nu ook een winkel. Gent heeft een studio waar ‘limited edtion ontwerpen’ geprint worden, net als in Leuven het geval is. De keten biedt een eigen kledinglijn die sterk beïnvloed is door jeugdcultuur en streetstyle. Ze staan voor ‘proper’ en betaalbaar. Bijna 70 procent van hun collectie is gemaakt uit duurzame materialen. Behalve het huismerk worden ook merken als Fila en Teva aangeboden.

3 Opening Weekday, een wachtrij van meer dan 100 mensen.
Nimmegeers Opening Weekday, een wachtrij van meer dan 100 mensen.
3 Opening Weekday, en om 12 uur is het eindelijk zo ver.
Nimmegeers Opening Weekday, en om 12 uur is het eindelijk zo ver.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer