2 Veiligheidsmaatregelen Zesdaagse Gent Kuipke.
Yves Masscho Veiligheidsmaatregelen Zesdaagse Gent Kuipke.

Opnieuw controles en rugzakverbod voor ’t Kuipke

Wie morgen – of de rest van de week – naar de Zesdaagse in ’t Kuipke afzakt, houdt beter rekening met de veiligheidsinstructies. De organisatie vraagt met aandrang om geen rugzakken of grote tassen mee te brengen. 

Breng je die toch mee, dan zullen ze gecontroleerd worden aan de ingang, en moeten achterblijven in een speciale bewaarplaats. Ook vlaggen en paraplu’s zijn uit veiligheidsoverwegingen verboden in ’t Kuipke, net als toeters, fluitjes, eigen drank en eten. Aan de inkom kunnen bezoekers ook gecontroleerd worden. De organisatie vraagt vriendelijk om hieraan mee te werken, omdat het gebeurt in het belang van de veiligheid van alle aanwezigen op het wielergebeuren.

2 De Zesdaagse in ’t Kuipke.
Wannes Nimmegeers De Zesdaagse in ’t Kuipke.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Erwin Vandriessche

    'k weet nu niet of drank en eten met de veiligheid te doen hebben als eerder om economische verkoopredenen van de organisatie en interne horeca! Lijkt ja meer op Kinepolis, daar mag je ook je eigen snoep niet meebrengen, omdat ze anders niets verkopen in hun overduur lokaal snoepwinkeltje!

Lees meer