Een ambulance kwam ter plaatse om de man te verzorgen.
Jeroen desmecht Een ambulance kwam ter plaatse om de man te verzorgen.

Passagier blijft met arm steken tussen tramdeur en wordt meegesleurd in Gent

Ter hoogte van het Sint-Pietersstation in Gent staan heel wat trams en bussen stil nadat een passagier met zijn arm in de deur van een tram bleef hangen. De man zou even meegesleurd zijn met de rijdende tram en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Het opmerkelijke voorval gebeurde rond 19.30 uur. Volgens de politie wilde de man nog op het laatste nippertje in de tram springen, maar sloten de deuren waardoor zijn arm tussen de deur kwam te zitten. De tram zou dan vertrokken zijn en de man enkele meters meegesleurd hebben alvorens te stoppen. Een ambulance is ter plaatse gekomen en de man is ter verzorging naar het ziekenhuis Maria Middelares gebracht. De man verkeert niet in levensgevaar en is ook niet zwaargewond. Hij zal zijn arm volgens de eerste medische vaststellingen niet verliezen. Hij wordt op dit moment in het ziekenhuis ondervraagd door de politie.

Intussen staat het openbaar vervoer ter hoogte van het station volledig stil, terwijl de politie de nodige vaststellingen doet.

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Tom Mertens

    Moeten er maar niet tussenspringen als de deuren toe gaan. Er staat een grote ronde knop op zo een deur en als het lichtje niet meer brand gaan deze deuren toe... om de 7 minuten heb je een tram in Gent.

  • aaron aerts

    M'n grootmoeder is zo tussen de deur van de bus blijven steken. Omdat de buschauffeur geen geduld had om een oude dame op te laten stappen. Waarom werd de buschauffeur niet ondervraagd ?

Lees meer