2 Sint-Denijslaan? Of toch Emilius Seghersplein?
Nimmegeers Sint-Denijslaan? Of toch Emilius Seghersplein?

Sint-Denijslaan ligt tegenwoordig in de Brugse Poort (volgens De Lijn dan toch)

De Lijn heeft nieuwe bushokjes laten plaatsen in de Brugse Poort. Onder meer aan het Emilius Seghersplein staan er twee. Alleen staat daar in grote letters Sint-Denijslaan op. Dat is – in vogelvlucht – een kleine 4 kilometer verder.

Je zal je maar oriënteren op de bushokjes van De Lijn om te weten waar je bent. In de Brugse Poort staan bushokjes die beweren op de Sint-Denijslaan te staan. De Sint-Denijslaan ligt achter het Sint-Pietersstation, en is dus zelfs niet in de buurt van de Brugse Poort. Missen is menselijk. Maar dit ‘foutje’ valt natuurlijk wel op.

2 Sint-Denijslaan? Of toch Emilius Seghersplein?
Nimmegeers Sint-Denijslaan? Of toch Emilius Seghersplein?

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Piet Dooremont

    Met het circulatieplan is het ommetje van 4 km toch doodnormaal.....

  • Ine PIETERS

    Voor alle duidelijkheid: De Lijn is niet verantwoordelijk voor het plaatsen van schuilhuisjes, dat is de bevoegdheid van de wegbeheerder. Hier is dat de stad Gent. Deze schuilhuisjes stonden vroeger aan een halte die nu niet meer bestaat (de Sint-Denijslaan dus) en worden nu in de Brugse Poort geplaatst. Dat is toch een teken van duurzaam omgaan met materiaal en geld? En ik vermoed dat de benaming binnenkort wel zal aangepast worden.

Lees meer