De twee fans met hun tickets.
RV De twee fans met hun tickets.

Verdwaalde Liverpoolfans gaan niet in op aanbod AA Gent: “We zijn al op weg naar huis”

De twee Liverpoolfans die woensdag in Gent in plaats van Genk strandden voor de Chamions League-match Genk-Liverpool kunnen spijtig genoeg niet ingaan op het aanbod van AA Gent. De club bood het onfortuinlijke duo vrijkaarten aan voor de Europa League-wedstrijd AA Gent-Wolfsburg. 

“We zijn spijtig genoeg al op weg naar huis”, zegt Robert Hill. De man runt een drukkerij in Londen en heeft deze namiddag enkele belangrijke afspraken op het programma. Spijtig genoeg kan de Engelsman zijn vrijkaarten niet verpatsen aan de Wolfsburgsfans die in Gent ronddolen. Naar verluidt zouden een tweehonderdtal fans geen ticket hebben kunnen bemachtigen. Zij zullen de match op tv moeten volgen. 

Mooi stadion

 “Gent is een wondermooie stad”, laat Robert Hill tot slot aan onze redacteur verstaan. “We komen ooit zeker terug want ook jullie stadion ziet er verdomd goed uit. Als Liverpool ooit tegen AA Gent speelt, gaan we samen kijken.” Staat genoteerd. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • mark bruylandt

    Klopt, bij Gent zijn er steeds plaatsen vrij, zelfs europees lol

Lees meer