Inspanningen van alle supportersclubs leverden dozen voor speculaas op voor de inzamelactie van Genk
RV Inspanningen van alle supportersclubs leverden dozen voor speculaas op voor de inzamelactie van Genk

Zo groot is het hart van de Buffalo-supporters: massa’s speculaas mee voor inzamelactie in Genk

De supporters van KRC Genk zamelen een hele maand zaken in voor gezinnen in armoede. Vandaag stond hun inzamelactie in het teken van Sinterklaas. Dus riep de KAA Gent Foundation alle Gent-supporters om speculaas mee te nemen naar Gent. Met succes.

De KAA Gent Foundation lanceerde de oproep op Facebook. Ze vroegen alle Gent-supporters die naar Genk meegingen om speculaas of andere Sinterklaas-gerelateerde dingen mee te nemen, en die dan af te geven in het stadion van Genk. De oproep werd massaal gevolgd door alle Gentse supportersclubs. Met een mooi resultaat. De stewards van Genk waren alvast blij verrast met de mooie geste van Gent. Zo groot is het hart van de Gentse supporters dus. Allemaal samen tegen armoede, luidde de leuze. Maar de drie punten voor de competitie, die namen de Buffalo’s in ruil wel mee naar huis.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Harald Rodenbach

    Schitterende actie. Schitterende reactie. Alle lof naar de clubs.

Lees meer