Zaterdag 30 november vindt de tweede City Nightrun plaats in Geraardsbergen.
RV Zaterdag 30 november vindt de tweede City Nightrun plaats in Geraardsbergen.

City Nightrun stuurt deelnemers door gebouwen

De tweede City Nightrun stuurt de lopers en wandelaars opnieuw door enkele gebouwen in Geraardsbergen en heeft ook heel wat nieuws in petto.

De eerste editie van de City Nightrun lokte maar liefst 1.200 deelnemers naar Geraardsbergen. Op zaterdag 30 november wordt daar een vervolg aan gebreid. “Het wordt een geanimeerde tocht van 6,5 kilometer met heel wat bezienswaardigheden. Langs het parcours worden deelnemers opgezweept door het trommelgeroffel van de djembes, een lasershow langs de Dender en verschillende dj’s en zangers. En je komt in gebouwen waar je anders nooit geraakt. Start en aankomst liggen in het Atheneum in de Papiermolenstraat. De lopers starten om 20 uur, de wandelaars sluiten daarna aan", laat Wouter Bouve van het organiserende Maspoe weten. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer