Geraardsbergen betaalt niet langer aan Flanders Classics voor een passage op de Muur.
BELGA Geraardsbergen betaalt niet langer aan Flanders Classics voor een passage op de Muur.

Flanders Classics: “De Muur blijft in de Ronde van Vlaanderen”

Bij Flanders Classics houden ze alle gesprekslijnen open. Het wachten is daar op een officiële beslissing van de gemeenteraad van Geraardsbergen. Maar, zo verzekert Thomas Van Den Spiegel van Flanders Classics: “Dit noopt ons hoe dan ook niet tot drastische beslissingen op korte termijn. Een wijziging van het parcours van de Ronde van Vlaanderen is niet aan de orde. Dat slaat nergens op. Ook in de Omloop zullen we met veel plezier over de Muur blijven rijden. We erkennen de meerwaarde van de Muur. We blijven ‘on speaking terms’ met Geraardsbergen en we hebben nog meer dan tijd genoeg om de zaak te bekijken.” 

15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jan Lanclus

    juiste beslissing

  • chris vangiesbergen

    Moeten al de gemeenten betalen als er een berg in het parkoer ligt, zo neen waarom zou Geraardsbergen dan moeten betalen .Moeten ze ook betalen dan is het nu het moment om dat te weigeren .Wouter kan dan een criterium laten rijden rond de een of andere kerktoren .

Lees meer