Geraardsbergen huldigt zijn sportkampioenen.
Frank Eeckhout Geraardsbergen huldigt zijn sportkampioenen.

Geraardsbergen huldigt sportlaureaten in Arjaantheater

In het Arjaantheater in Geraardsbergen worden op vrijdag 13 december de sportlaureaten en sportkampioenen van 2019 gehuldigd. 

Tijdens dit Gala wordt uit de categorieën jeugdsport (individueel en per ploeg) en competitiesport (individueel en per ploeg), een winnaar gekozen. Ook de sportkampioenen worden gehuldigd tijdens de show. Er zijn verschillende demo’s van spectaculaire sporten en Les Prince des Bois zorgen voor de muziek. Het sportgala begint om 20 uur. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Het reglement en de voorwaarden waaraan de kandidaten moeten voldoen is terug te vinden op www.geraardsbergen.be of kan opgevraagd worden bij de sportdienst via mail naar sportdienst@geraardsbergen.be. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer