Van vrijdag 13 tot zondag 15 december kan je op de kerstmarkt op het Stationsplein genieten van lekkere hapjes, warme dranken en allerlei geschenkjes.
Frank Eeckhout Van vrijdag 13 tot zondag 15 december kan je op de kerstmarkt op het Stationsplein genieten van lekkere hapjes, warme dranken en allerlei geschenkjes.

Sprankelend Geraardsbergen tovert december om tot feestmaand

Sprankelend Geraardsbergen tovert de maand december om tot een feestmaand. “Met een kerstweekend, shopplezier en een eindejaarswedstrijd is er voor elk wat wils te beleven in december", kondigt schepen Ann Panis (Open Vld) aan.

Van 1 december tot 31 december kan je deelnemen aan de eindejaarswedstrijd. “Verzamel vijf verschillende stempels op je kaart en maak kans op een twee champagneweekends ter waarde van 700 euro of drie champagnepakketten met 20 flessen Pommery. Je herkent de deelnemende handelaars aan de champagnefles in hun etalage. Stempelkaarten kunnen gedeponeerd worden in de kijketalage op de hoek van de  Grotestraat  met de Lessensestraat", vertelt schepen Ann Panis.

Van vrijdag 13 tot zondag 15 december kan je op de kerstmarkt op het Stationsplein genieten van lekkere hapjes, warme dranken en allerlei geschenkjes. “We openen de kerstmarkt op vrijdag met een set van dj Warry. Zaterdagmiddag brengt koor Gaudicanto de muzikale noot en ’s avonds brengt Janne Blommaert de kerstsfeer naar het Stationsplein met haar prachtige stem. Op zondag zorgen de Pooltrotters voor de nodige ambiance. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Zij kunnen zich op zaterdag laten maquilleren en op zondag brengt de Kerstman voor hen wat lekkers mee.”

Late night shopping

Ook aan shopplezier is er in december geen gebrek. “Op vrijdag 13 december kan je tot 21 uur flaneren tussen de winkels tijdens de late night shopping. Tussendoor kan je er genieten van heerlijke hapjes, drankjes en animatie. Op zaterdag 21 december kan je er de Kerstman tegen het lijf lopen. Tijdens de koopzondagen op 15, 22 en 29 december vind je in het centrum van Geraardsbergen je laatste cadeaus en feestbenodigdheden", geeft de schepen nog mee.

Alle info en het volledig programma is te vinden op www.visitgeraardsbergen.be/sprankelendgeraardsbergen.    

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer