3 Het persoonsongeval gebeurde aan de spooroverweg in Nuchten.
Frank Eeckhout Het persoonsongeval gebeurde aan de spooroverweg in Nuchten.

Treinverkeer onderbroken door persoonsongeval

Het spoorverkeer op de lijn Geraardsbergen - Denderleeuw werd donderdagnamiddag onderbroken door een persoonsongeval ter hoogte van de spooroverweg in Nuchten in de Geraardsbergse deelgemeente Idegem.

Het ongeval gebeurde omstreeks 13.45 uur. Een man was met zijn fiets naar de spooroverweg gereden. Daar zette hij zijn tweewieler aan de kant en stapte hij onder een aankomende trein. De man overleed ter plaatse. Door het ongeval bleven de spoorovergangen in Nuchten, in de Middenstraat en in de Jan De Coomanstraat een hele tijd gesloten. De treinreizigers werden geëvacueerd en met bussen naar het dichtsbijzijnde station gebracht. De NMBS zette vervangbussen. 

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

3 De trein kwam tot stilstand tussen Nuchten en de Middenstraat.
Frank Eeckhout De trein kwam tot stilstand tussen Nuchten en de Middenstraat.
3 Het persoonsongeval gebeurde aan de spooroverweg in Nuchten.
Frank Eeckhout Het persoonsongeval gebeurde aan de spooroverweg in Nuchten.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer