Verloop en verkeersregeling Tourpassage Geraardsbergen

De renners rijden het stadscentrum van Geraardsbergen binnen via de Aalstsesteenweg en de Astridlaan. Daarna gaat het over de Markt en de Vesten naar de Muur en vervolgens naar de Brusselsestraat richting Bosberg. De publiciteitskaravaan wordt om 11 uur in Geraardsbergen verwacht en de renners rond 13.25 uur. Het parcours is verkeersvrij tussen 9.30 uur en 14 uur. Ter hoogte van de kruispunten Moenebroekstraat-Aalstsesteenweg, Varingstraat-Aalstsesteenweg en Edingseweg-Onkerzelestraat kan je het parcours uitzonderlijk oversteken. Verkeer op het parcours zelf is niet toegestaan.

Parkeren kan aan de Molendreef in Nederboelare en op de parkings in Onkerzele en Moerbeke. Vanop die laatste twee parkings vertrekt er een shuttledienst naar het centrum. Fietsers kunnen hun fiets kwijt op het Stationsplein, waar een grote fietsenstalling zal staan. Treinreizigers stappen af in station Geraardsbergen of station Viane-Moerbeke waar er een shuttlebus genomen kan worden. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer