Alweer werd een geparkeerde auto aangereden door een vrachtwagen.
Frank Eeckhout Alweer werd een geparkeerde auto aangereden door een vrachtwagen.

Vrachtwagen rijdt tegen geparkeerde wagen in straat waar vrachtverkeer verboden is

In de Dagmoedstraat in Schendelbeke botste een vrachtwagen dinsdagvoormiddag omstreeks 9.45 uur tegen een geparkeerde wagen. Nochtans is vrachtverkeer verboden in de Dagmoedstraat.

Een zware vrachtwagen, op weg naar industriezone Diebeke, reed dinsdagvoormiddag nog maar eens een deuk in een geparkeerde auto. De buurt is al langer vragende partij om het vrachtverkeer te bannen uit hun straat. “Onze straat is veel te smal voor die grote vrachtwagens", zeggen ze. Het stadsbestuur plaatste al verbodsborden die aangeven dat vrachtverkeer niet toegelaten is in de Dagmoedstraat, maar daar hebben heel wat chauffeurs lak aan. “Hun gps stuurt hen langs hier en rechtsomkeer maken is te moeilijk. Daarom rijden ze gewoon door met heel wat aanrijdingen tot gevolg. Systematische controle door de politie zou het probleem kunnen oplossen.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer