De bibliotheek van Gistel.
RV De bibliotheek van Gistel.

25 jaar bibliotheek Ter Elst: kom dat vieren op 5 oktober

Bibliotheek Ter Elst in Gistel bestaat 25 jaar en viert dat op zaterdag 5 oktober met een ‘feestelijke verwendag’ en een leuk programma. Bovendien kunnen nieuwe lezers die dag gratis lid worden. 

Bezoekers worden vanaf 9 uur tot 13 uur getrakteerd op een ontbijtbordje, koffie, thee en een glas fruitsap. Tussen 10 en 12 uur tonen enkele Gistelnaars hun hobby of verzameling aan het publiek. “Het gaat onder andere om een maquette van het Gistels station, een verzameling dinky toys, stoelen vlechten, beeldhouwen, macrofotografie en kwartierstaten maken. Pixiefee zal aanwezig zijn om de kinderen te schminken en we gaan ook buttons maken", vertelt schepen van Cultuur Ann Beintein (Open Vld). Er gratis uiteraard gratis toegang.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer