De studenten van het Atlas Atheneum trokken op snuffelstage
Benny Proot De studenten van het Atlas Atheneum trokken op snuffelstage

Leerlingen Atlas Atheneum trekken op snuffelstage, komende vrijdag organiseert school opendeurdag

De leerlingen van het vierde en vijfde leerjaar leerjaar BSO elektriciteit van het Atlas Atheneum trokken op zogenaamde ‘snuffelstage’ naar verschillende bedrijven in de regio. Daar maakten ze kennis met het beroep in een echte werkomgeving. 

De leerlingen starten volgend schooljaar met duaal leren. “Dit betekent dat de leerlingen drie dagen zullen leren op de werkvloer en twee dagen op school”, zegt Johan Spirinckx, technisch adviseur coördinator van de school. We danken dan ook de leerbedrijven om de leerlingen hen die kans te bieden: Verhelst Technics, Elektro Devynck, JV Elektro, EDN Elektro, Elektro Decat, Residentie Vastgoed, Stad Oudenburg, Verhelst Aannemingen, Bart Borgoo en AJ Elektro.” Leerkracht Daniël Borret begeleidde de studenten. Kenan Taelman, Jari Daems, Jovi Tratsaert, Sammie Cools, Jelle Lust, Louka Becu, Kenji Arnoys, Mathias Verhoest en Tristan De Beir hebben hun stage alvast als leerrijk ervaren. De school in de Callaertswalledreef 8 organiseert ook een infonamiddag voor geïnteresseerde leerlingen op vrijdag 28 juni van 14 tot 17 uur.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer