Opnieuw gaat een voertuig uit de bocht in de Noordstraat.
Bart Boterman Opnieuw gaat een voertuig uit de bocht in de Noordstraat.

Opnieuw voertuig gecrasht in Noordstraat

In de Noordstraat in Oudenburg is donderdagavond opnieuw een voertuig in de gracht beland, op zijn zijkant. De bestelwagen reed iets voor 19 uur vanuit Westkerke richting de vaart en verloor het controle over het stuur in een flauwe bocht voorbij de autosnelwegbrug. 

De bestelwagen kwam wellicht met een wiel in de berm terecht, draaide vervolgens over en kantelde. De bestuurder bleef ongedeerd en kon op eigen houtje uit de bestelwagen kruipen, maar was flink geschrokken. De politie kwam ter plaatse voor de vaststellingen en liet het voertuig takelen. 

Eind mei crashten in drie dagen tijd twee auto’s op nagenoeg dezelfde plaats. Buurtbewoners startten toen een petitie op voor meer verkeersveiligheid. Voor burgemeester Anthony Dumarey (Open Vld) het sein om de snelheidslimiet te verlagen tot 50 kilometer per uur. Er werden extra lijnen aangebracht en het begin van de straat is zelfs een fietsstraat geworden. In dit geval brachten de ingrepen geen soelaas. 

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Kathleen Anthierens

    Niet vergeten te vermelden dat deze straat vol ligt van de modder!!

  • noel de keyzer

    kan het slijk niet wat beter opgekuist worden???

Lees meer