Dienstenchequebedrijf Plumoo zet haar personeelsleden in de kijker
TVA Dienstenchequebedrijf Plumoo zet haar personeelsleden in de kijker

Plumoo zet gepensioneerde medewerkers in de bloemetjes

Dienstenchequebedrijf Plumoo heeft Rudy Roelants (60) en Christine Foulon (65) in de bloemetjes gezet. Beide medewerkers trekken namelijk op pensioen. 

Plumoo is actief in de regio Gistel, Oudenburg en Ichtegem. Het team nam op gepaste wijze afscheid van Rudy en Christine, nadat ze een mooie carrière achter de rug hebben. “Ik ben mijn hele leven poetshulp geweest”, vertelt Rudy. “De goeie sfeer binnen Plumoo zal me altijd bijblijven. De vlotte contacten en dienstverlening zullen me bijblijven. Was er dan toch eens een probleem, dan werd dat steeds snel en positief opgelost." Rudy werkte twee jaar bij Plumoo. Huishoudhulp Christine was er negen jaar actief. “Het was een mooie periode en heb hier enkele leuke vriendschappen en contacten gemaakt.” 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer