Ronny De Coster

Politie onderzoekt mogelijke aanval op 13-jarig meisje, dat ook urenlang spoorloos bleek

De politie van Oostende is een onderzoek gestart naar een mogelijke aanval op een 13-jarig meisje in de fietstunnel aan het Kennedyrondpunt, maandagmiddag.

Volgens haar verklaringen was ze op de terugweg van school toen ze werd aangevallen en iemand haar in elkaar sloeg. Daarna was ze urenlang spoorloos en naar eigen zeggen werd het meisje wakker in het park in de Vuurtorenwijk. Het meisje werd ook als vermist opgegeven door haar moeder. De politie van Oostende bevestigt dat er een aangifte is geweest. 

“We onderzoeken of de feiten al dan niet hebben plaatsgevonden. Daarvoor doen we onder meer een analyse van camerabeelden en een buurtonderzoek. We stellen alles in het werk om deze zaak uit te klaren", zegt commissaris Kris Allary van de lokale politie Oostende. 

De moeder van het meisje plaatste een bericht op Facebook over de mogelijke aanval op haar dochter. Het bericht werd inmiddels 1.000 keer gedeeld. 

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marie-julie De Baene

    Raar Hoe hebben ze haar in de opex gekregen zonder dat iemand dit gezien heeft

  • Ronny Hollevoet

    Raar hoe dat is kunnen gebeuren.van de cnterdam naar de opex zonder dat iemand dat gezien heeft.rara !!!!

Lees meer