Maandag ontstond door de werken al flink wat file.
JVM Maandag ontstond door de werken al flink wat file.

Start tweede fase van onderhoudswerken
op E40 zorgt meteen voor flink wat file

Op de E40 tussen Jabbeke en Gistel is maandag in de richting van Frankrijk de tweede fase ingegaan van de structurele onderhoudswerken. Bestuurders moeten meteen rekening houden met flink wat file, met wachttijden die oplopen tot meer dan een half uur.

Nog tot 25 oktober wordt er gewerkt op de E40 vanaf de parking in Westkerke tot in Gistel. Daar moet het verkeer er rekening houden met flink wat hinder. Niet alleen tijdens de weekends, want ook maandag stonden er bij momenten al lange files. Het verkeer richting Frankrijk moet over één rijstrook. Ook in de richting van Brussel kan hinder ontstaan, want daar moeten bestuurders over twee versmalde rijstroken. Binnen de werfzone geldt een snelheidsbeperking van 70 kilometer per uur. De werken zullen in totaal 35 werkdagen in beslag nemen. Het Agentschap Wegen en Verkeer raadt toeristen die naar de Westkust willen aan om het openbaar vervoer te nemen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer