De crew van M-Pact, de organisatie achter Feest in't Park.
Bart Boterman De crew van M-Pact, de organisatie achter Feest in't Park.

Tent voor Feest in’t Park staat al recht, nu nog aftellen tot vrijdag

Onder de Gistelse kerktoren staat sinds maandagavond een grote feesttent te pronken. De tienkoppige crew van de organisatie M-Pact brengt namelijk alles in gereedheid voor het jaarlijkse Feest in’t Park van komend weekend. 

“Op vrijdag 30 augustus staat de coverband De Toape Geraapte op de affiche, een achtkoppige coverband. Daarna is DJ QBee aan de beurt. Op zaterdag is het rocken met Higher Octane en vervolgens feesten met de partyband Edje Ska en de Pilchards, een groep met reeds tien jaar ervaring in het vak. Ook zaterdag is er een afterparty, met klassiekers gebracht door onze crewleden”, zegt organisator Philip Struelens. 

Het evenement is volstrekt gratis en vindt telkens plaats tussen 20 uur ‘s avonds en 2 uur ‘s nachts. Jaarlijks komen zo’n 400 bezoekers richting het festival. “We brengen de komende dagen alles in gereedheid en zien het volledig zitten. Iedereen is welkom”, besluit Philip. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer