3 Een tiental politiewagens verzamelde zich dinsdagvoormiddag bij een woning langs het jaagpad in Snaaskerke.
Bart Boterman Een tiental politiewagens verzamelde zich dinsdagvoormiddag bij een woning langs het jaagpad in Snaaskerke.

Tien combi’s langs jaagpad in Snaaskerke blijken deel van oefening

Een moord? Een cannabisplantage? Een gijzeling? Menig buurtbewoner en automobilist vroeg zich dinsdagvoormiddag af wat er gaande was langs het jaagpad in Snaaskerke. Bij een woning, recht tegenover Lithobeton, hadden zich namelijk een tiental combi’s verzameld. Uiteindelijk bleek het om een oefening te gaan.

Uiteindelijk bleek er weinig tot niets aan de hand in het meestal rustige Snaaskerke. Het ging om de hondenbrigades van verschillende politiezones en de douane, die er gezamenlijke oefeningen aan het houden waren. Ze hadden een leegstaande woning uitgekozen als oefenterrein. Kort na de middag was de oefening voorbij en keerden de hondenbrigades terug naar de politiekazernes.

3 Uiteindelijk bleek het te gaan om een oefening.
Bart Boterman Uiteindelijk bleek het te gaan om een oefening.
3 Een politievrouw van de hondenbrigade met een Mechelse herder.
Bart Boterman Een politievrouw van de hondenbrigade met een Mechelse herder.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer