Benefietshow van Aira Ensemble, Aira Girls en Compagnie Aira schot in de roos

In juli reizen de productiegroepen Aira Ensemble, Aira Girls en Compagnie Aira van Danscentrum Aike Raes naar New York. Tien dagen lang zullen 40 Leuvense talenten dansen in de bekendste dansstudio’s van de stad. Om hun reis te financieren organiseerden ze een benefiet in Heilig Hart Heverlee.

Benefiet ‘Aira in New York’ was een groot succes.
Vertommen Benefiet ‘Aira in New York’ was een groot succes.

Danscentrum Aike Raes vierde onlangs haar 20-jarig bestaan met de voorstelling ‘Alive’ in de stadsschouwburg van Leuven. Die succesvolle show deed de dansschool van Aike Raes vanavond nog eens over in de feestzaal van het Heilig Hart. Qua locatie iets meer bescheiden, maar de ambitie ligt duidelijk nog altijd hoog. De dansers organiseerden de extra show immers om geld in het laatje te brengen voor hun reis naar de Verenigde Staten. In juli worden Aira Ensemble, Aira Girls en Compagnie Aira in New York verwacht om te dansen in de bekendste dansstudio’s van de stad die nooit slaapt.

Aike Raes is alvast apetrots op haar dansers. “Ik was onder de indruk van ‘Alive’ in de stadsschouwburg. Die show kreeg ik cadeau van de docenten voor het 20-jarig bestaan van het danscentrum. Fijn dat ze de show nog eens overdoen voor deze benefiet om de reis naar New York te sponsoren. Ze hebben de benefiet helemaal zelf georganiseerd en dat maakt me nog trotser. Onze dansers zullen een prachtige tijd beleven in New York. Het is fijn dat ze deze kans krijgen om zich te tonen aan de wereld”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer