Dorpspartij bestuuerslid Katrien Vanherck en schepen Hilde Holsbeeks (Dorpspartij) stellen Glabbeek Zomert! voor.
Bollen Dorpspartij bestuuerslid Katrien Vanherck en schepen Hilde Holsbeeks (Dorpspartij) stellen Glabbeek Zomert! voor.

Drukke zomeragenda voor jeugd in vooruitzicht

Ouders moeten ook deze zomervakantie in Glabbeek geen stress hebben voor een gebrek aan opvang of leuke activiteiten voor hun kinderen. De buitenschoolse kinderopvang zorgt de hele vakantie voor opvang en daarnaast pakt de jeugddienst met Glabbeek Zomert opnieuw uit met een ruim aanbod van 130 leuke jeugdactiviteiten op 44 dagen. 

“De brochure Glabbeek Zomert met het volledig zomeraanbod voor onze jeugd valt in de loop van mei in alle brievenbussen”, aldus Dorpspartij bestuurslid Katrien Vanherck. “Al onze vakantieactiviteiten vinden opnieuw plaats in de gemeentelijke sporthal, GC De Roos en op de vernieuwde sites van de gemeenteschool en de buitenschoolse kinderopvang. Deze sites hebben niet alleen meer speelmogelijkheden voor de kinderen, maar zijn onder Dorpspartijbeleid de voorbije jaren vooral veel veiliger gemaakt.”

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om met het danskamp, de grabbelpas en het omnisportkamp stickers te verdienen voor de beleefpas die elk kindje onlangs in de brievenbus kreeg.” Door een samenwerking met High-five kunnen we opnieuw veel meer variatie in ons programma steken”, zegt schepen van Jeugd Hilde Holsbeeks (Dorpspartij). “Wij zijn als Dorpspartijmeerderheid enorm trots dat we onze talrijke gezinnen dit ruim en betaalbaar zomeraanbod kunnen blijven aanbieden.” 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer