Enthousiast publiek trakteert zingende loodgieter Stefke Lood op leuk eerste fanbal

Het eerste fanbal van schlagerzanger Stefke Lood uit Leefdaal vond onlangs plaats in het zaaltje van café Onder de toren bij Seppe langs de Aarschotsesteenweg in Wilsele-Putkapel. Stefke Lood, de zingende loodgieter, werd er enthousiast onthaald door velen van zijn fans.

Kris Aron en Stefke Lood met fans in café Onder den Toren.
Vertommen Kris Aron en Stefke Lood met fans in café Onder den Toren.

De charmezanger beschikt over verschillende eigen nummers die allen werden geschreven door de bekende componist Johan Nijs. Deze laatste schreef niet alleen de muziek, maar ook de teksten voor deze feestelijke schlagers. Afgewisseld door enkele covers bracht de zanger zijn repertoire voor een enthousiast publiek. Als verrassingsoptreden was de Leuvense zanger Kris Aron voorzien, die net zoals Stefke Lood op uitbundig applaus werd onthaald. Het was een fantastische avond die gecoördineerd werd door Dj Eddy Bruers, die het evenement op poten had gezet. Deze geweldige avond was zeker voor herhaling vatbaar.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer