Het gemeentehuis.
Bollen Het gemeentehuis.

Nieuw bestuur gemeentelijke cultuur- en erfgoedraad geïnstalleerd

Donderdag werd het nieuw bestuur van de gemeentelijke cultuur- en erfgoedraad geïnstalleerd. Bij deze gemeentelijke adviesraad zijn maar liefst 22 verenigingen aangesloten en in het nieuwe bestuur zetelen 13 leden. 

Uittredend voorzitter van de cultuur- en erfgoedraad Ronny Laermans volgt zichzelf op voor een tweede termijn. Hij werd enkele jaren geleden de eerste voorzitter van deze belangrijke gemeentelijke adviesraad, nadat de gemeenteraad de oude cultuurraad omvormde tot een nieuwe cultuur- en erfgoedraad. 

“Als voorzitter bundelde hij de voorbije jaren succesvol alle krachten op vlak van erfgoed en cultuur wat resulteerde in heel wat nieuwe gemeentelijke evenementen en initiatieven op vlak van cultuur en erfgoed”, aldus schepen van Cultuur, Tom Struys (Dorpspartij). Het bestuur bestaat verder uit ondervoorzitter Dave Debecker, secretaris Alains Goyens en bestuursleden Oswald Kuijken, Sylvain Borgugnons, Yolanda Bruyninckx, Ingrid Kerckaert, Danny Haesevoets, Linda Vangilbergen, Maria Saelmaekers, Ronald Ausloos, Natasja Ons, Steve Bogemans en Jo Vanstraelen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer