Voorzitter Ronny Laermans samen met schepen van Kinderopvang Hilde Holsbeeks en gemeentelijk diensthoofd buitenschoolse kinderopvang Wendy Vanwinckel.
bollen Voorzitter Ronny Laermans samen met schepen van Kinderopvang Hilde Holsbeeks en gemeentelijk diensthoofd buitenschoolse kinderopvang Wendy Vanwinckel.

Nieuw bestuur van het Lokaal Overleg Kinderopvang (LOK) is geïnstalleerd

Het nieuw bestuur van het Lokaal Overleg Kinderopvang (LOK) Glabbeek is een feit. Uittredend voorzitter Ronny Laermans volgt zichzelf op als voorzitter. Ronny is ook al voorzitter van de gemeentelijke cultuur- en erfgoedraad, van de kerkfabriek Kapellen, bestuurslid van de Dorpspartij en lid van de raad van bestuur van het autonoom gemeentebedrijf AGB Glabbeek.

Naast de voorzitter bestaat het bestuur uit vertegenwoordigers van de drie scholen in de gemeente, de oudercomités, de kinderdagverblijven en onthaalouders actief in Glabbeek, het OCMW, Het Huis van het Kind, deskundigen en geïnteresseerde ouders. Het gaat om Jolien Adriaens, Martine Reniers, Annemie Everaerts, Liesbet Tuyls, Evy Claeskens, Marijke Vanzurpele, Brenda Vandenborre, Marie-Jeanne Loots en Wendy Vanwinckel, schepen Hilde Holsbeeks, Elien Veulemans, Sara-Jane Deputter en Bart Wijgaerts.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer