Het gemeentehuis van Bunsbeek in vroegere tijden.
RV Het gemeentehuis van Bunsbeek in vroegere tijden.

Oud gemeentehuis van Bunsbeek wordt in september openbaar verkocht

Het gemeentebestuur van Glabbeek gaat het oud gemeentehuis van Bunsbeek in de Schoolstraat openbaar verkopen. Tot 1977 was hierin het gemeentehuis van Bunsbeek gehuisvest en daarna was het jarenlang het kantoor van watering Velpedal. 

“Nadat de gemeente Glabbeek een nieuw kantoor bouwde voor Velpedal achter het gemeentehuis, staat het oud gemeentehuis in Bunsbeek intussen leeg”, zegt burgemeester Peter Reekmans (Dorpspartij). “Doordat het gebouw in uiterst slechte staat is en geen enkele gemeentelijke functie meer heeft, kiezen we er bewust voor om het te verkopen en de opbrengst ervan te herinvesteren in het duurzaam renoveren van andere functionele gemeentelijke gebouwen.”

Notariskantoor Smets en Denruyter uit Glabbeek gaan vanaf de tweede week van september over tot de openbare verkoop via het online platform www.biddit.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer