VIDEO. Frances Lefebure raapt sigarettenpeuken in Leuven

De bekende televisiepresentatrice Frances Lefebure dook woensdagnamiddag op in Leuven. Samen met een groep enthousiaste en gemotiveerde mensen ging Lefebure sigarettenpeuken oprapen in Leuven voor vtm-programma Make Belgium Great Again.

10 Frances Lefebure streek neer in Leuven om sigarettenpeuken te gaan rapen.
Vertommen Frances Lefebure streek neer in Leuven om sigarettenpeuken te gaan rapen.

Frances Lefebure is een vrouw met een missie. Of beter gezegd, een vrouw met meerdere missies, want voor het vtm-programma Make Belgium Great Again gaat de bekende televisiepresentatrice van stad naar stad om het leven beter te maken in ons land. “We worden elke dag geconfronteerd met problemen. In het nieuws, op sociale media of gewoon thuis. En of deze problemen nu groot of klein zijn, het komt er altijd op neer: als niemand iets probeert, verandert er zeker niets”, liet Frances Lefebure daar al over optekenen. Woensdag dook Frances op in Leuven met een groep medestanders om ook in de universiteitsstad een bijdrage te leveren aan een beter leven. Het doel? Zoveel mogelijk sigarettenpeuken oprapen.

Schepen Thomas Van Oppens (Groen) was ook van de partij. “Leuven is best een propere stad, maar er is toch één iets dat mij enorm ergert: de manier waarop sommige rokers hun peuk op straat smijten alsof het niet om afval gaat. Samen met vtm ondernamen we actie”, klinkt het.

10
Vertommen
10
Vertommen
10
Vertommen
10
Vertommen
10
Vertommen
10
Vertommen
10
Vertommen
10
Vertommen
10
Vertommen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer