Bruno is elke dag met hart en ziel bezig in Seniorie Kesterberg
Marc Colpaert Bruno is elke dag met hart en ziel bezig in Seniorie Kesterberg

Bruno Van de Voorde pakt tweede plaats als 'Persoonlijkheid van het jaar in de Zorgsector'

“Het voelt aan als een overwinning”, zegt hij

Bruno Van de Voorde, algemeen directeur van Seniorie Kesterberg is super gelukkig met de tweede plaats als Persoonlijkheid van het jaar in de Zorgsector, die hij gisteren tijdens een gala-avond in Gent mocht in ontvangst nemen.”Ik had natuurlijk graag gewonnen, maar dit is toch ook al een heel mooie erkenning voor het werk dat ik elke dag doe”, zegt Bruno.

Al meer dan 10 jaar staat Bruno Van de Voorde pas 40 geworden aan het hoofd van Seniorie Kesterberg in Leerbeek. Hier verblijven ongeveer een tachtigtal bewoners. In 2015 werd Bruno al verkozen tot zorgwerkgever van het jaar, in 2016 werd hij zelfs verkozen tot manager van het jaar in de zorgsector. Zopas pakte hij met een tweede plaats, nipt naast de titel van persoonlijkheid van het jaar in de zorgsector. “Toch ben ik vandaag super gelukkig, je wint natuurlijk altijd graag, ik ook, maar ik heb nog 27 jaar de tijd om deze prijs binnen te halen”, grapte de altijd goedgezinde Bruno. Ook al is het maar een tweede plaats toch voelt het voor Bruno aan als een overwinning en vooral als een enorme erkenning van de collega’s uit de zorgsector. “Wie wilt werken in de zorgsector, moet in de eerste plaats dat werk graag doen. Mensen elke dag met plezier helpen dat is de kunst natuurlijk. Door deze tweede plaats weet je dat je goed bezig bent. Daarom geeft dit de kracht om het in de toekomst nog proberen beter te doen”, besluit Bruno.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer