2 Vrijdagnacht werd een partytent beschadigd, twee dagen later een banner
Marc Colpaert Vrijdagnacht werd een partytent beschadigd, twee dagen later een banner

Na partytent nu banner lenterestaurant stuk gesneden

Nadat op vrijdagnacht een partytent werd beschadigd werd nu een grote banner dat het lenterestaurant van de CD&V aankondigde, stukgesneden. De CD&V vermoed dat het hier over dezelfde dader(s) gaat.

Een persoon of meerdere personen hadden al op vrijdagnacht een gehuurde partytent voor de zaal Edele-Brabant ernstig beschadigd en voorzien van extra luchtgaten, hierdoor was de tent rijp voor het stort. De CD&V afdeling van Gooik organiseerde hun lenterestaurant vorig weekend in de zaal Edele-Brabant in Gooik. Een partytent die voor het gebouw stond werd toen zwaar beschadigd. Er werd een PV opgesteld door de Politie. “Vandaag hebben wij vastgesteld dat een grote banner ter hoogte van de Lenniksestraat in Oetingen, een aankondiging voor ons lenterestaurant, ook kapot werd gesneden. Wij begrijpen dit niet het lenterestaurant is zelfs al achter de rug. Wij worden duidelijk geviseerd en hebben dan maar terug klacht ingediend”, vertelde gemeenteraadslid Pascal De Leener(CD&V). Burgemeester Michel Doomst(CD&V) is niet blij met deze vernielingen. “Het is de eerste keer dat zoiets zich voordoet.”

2 Een grote banner werd stukgesneden
ingezonden foto Een grote banner werd stukgesneden

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer