De mannen en vrouwen van de Kadonkelkubbers
Foto rv De mannen en vrouwen van de Kadonkelkubbers

Voor het derde jaar op rij zijn De Kadonkelkubbers de beste

Tijdens de finale van het kubb-tornooi tussen Los Op Den Blok en De Kadonkelkubbers gingen die laatste uiteindelijk met de beker aan de haal. De gemeente Gooik organiseerde dit jaar voor de derde keer op rij een jaarlijks kubb-tornooi met teams bestaande uit buren, families of vrienden. Karo Vossen, uitbaatster van de cafetaria van sporthal De Koornmolen, verdeelde de 12 deelnemende ploegen in 2 groepen van 6. Zij streden de voorbije maand voor plaats 1 en 2 binnen hun groep op de grasterreinen van de Koornmolen.

De Kadonkelkubbers, Los Op Den Blok, Lèrbeik City en Bolleke Vos haalden op die manier de halve finales, die plaatvonden tijdens de Jaarmarkt. De spannende finale werd uiteindelijk gewonnen door de ‘Kadonkelkubbers’, een team buren uit de Viergatenstraat in Oetingen. De Kadonkelkubbers mochten daardoor voor de derde keer op rij de winstbeker meenemen naar de Viergatenstraat. “We zullen binnenkort een grotere bekerkast moeten aanschaffen”, liet coach Yann Naudet zich met een kwinkslag ontvallen.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer