3 De Palmfuif lokt elk jaar een massa volk.
Foto Kos De Palmfuif lokt elk jaar een massa volk.

37ste Palmfuif verhuist naar Kerkhofstraat

De Palmfuif in Humbeek, de traditionele feestelijke afsluiter van de zomer voor jong en oud uit de regio, is op 23 en 24 augustus aan zijn 37ste editie toe. Ook dit jaar zetten de Chiromeisjes en -jongens van Humbeek alles op alles om er een spetterende editie van te maken. Nieuw is wel dat de Palmfuiftent niet langer op het voetbalveld te vinden zal zijn maar in de Kerkhofstraat in Humbeek.

Op vrijdag 23 augustus start het feestweekend opnieuw met het Palm pop-upcafé. Het nieuwe fuifterrein krijgt ook een zomerse tuin met loungezetels en cocktailbar. Je kan er genieten van een frisse aperitief en bijpassende kleine gerechten met op de achtergrond de zwoele lounge beats van Sander W. Net zoals de vorige jaren volgt daarna een mix van een liveband en dj’s. De eerste feestavond wordt ingezet met Discobaar A Moeder en Jan Vervloet.

Zaterdagmiddag zijn de kinderen opnieuw welkom. De stoere cowboys en schuwe indianen reizen naar het verre Wilde Westen. Om 14 uur opent de Palmfuiftipi zijn deuren. De nodige animatie wordt voorzien van 14 tot 17 uur en het Palmfuif pop-up café blijft voor de ouders een dagje langer staan.

Op zaterdag 24 augustus komen zoals de voorbije jaren enkele toppers naar de Palmfuiftent. Dit jaar zorgen C-Man, Michael Amani, Toloko en Lester Williams vs. Lennert Wolfs ervoor dat geen dansbeen gespaard blijft. De avond wordt op gang getrapt door Raving Gigi, de winnaar van de jaarlijkse dj-contest. Parking en feestbus (enkel zaterdag) zijn voorzien. Meer info op palmfuif.be.

3 Palmfuif
vzw Palmfuif Palmfuif
3 Palmfuif
vzw Palmfuif Palmfuif

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer