Dieter Nijs

Bestelwagen rijdt op file in op de A12 in Strombeek

Op de ring in Strombeek-Bever, aan de afrit Strombeek/Expo richting de A12 is maandagavond rond 18 uur een zwaar ongeval gebeurd. Meerdere auto’s waren bij het ongeval betrokken.

“Een bestelwagen reed op een file in aan de afrit van de A12", zegt Gilles Blondeau van het parket Halle-Vilvoorde. “De bestuurder van het aangereden voertuig werd afgevoerd met levensgevaar, maar is ondertussen terug bij bewustzijn. De bestuurder van de bestelwagen was niet onder invloed van alcohol of drugs.” 

Een verkeersdeskundige kwam ter plaatse voor onderzoek. Door het ongeval werd de weg ook lange tijd versperd, maar die is ondertussen weer vrijgemaakt.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Erwin Vandriessche

    Zeg, zijn die allemaal aan het slapen tegenwoordig achten hun stuur, dat ze files niet opmerken. Of het nu vrachtwagens of bestelwagens zijn, het zijn meestal beroepschauffeurs met hun dienstvoertuig die achteraan op de file rijden. Het is dringend tijd dat de automobielindustrie verplicht wordt om smartphone- en internetgebruik tijdens het rijden te blokkeren. Maar ja ze moeten dan ook onder enorme werkdruk persé in je kont hangen op minder dan 2meter bij druk verkeer.

Lees meer