2 Gene Thomas en Vincent Fierens voor Rode Neuzen
Marc Baert Gene Thomas en Vincent Fierens voor Rode Neuzen

Gene Thomas zingt in Eldorado ‘voor haar’ voor heel Vlaanderen in het kader van Rode Neuzendag

De hele week trekt Qmusic DJ Vincent Fierens met de fiets en een piano door Vlaanderen voor zijn Rode Neuzen fietstoer. Donderdagnamiddag hield hij halt in de Eldorado in Humbeek. Daar speelde Gene Thomas live Voor haar wat te horen was in heel Vlaanderen op de radio. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Met een beetje vertraging door het weer komt Vincent Fierens aan in de Eldorado. Daar wachtte Gene Thomas en het Qmusic-team hem op. Gene heeft de opnames van Liefde voor muziek achter de rug, werkt aan nieuwe muziek en zit momenteel volop in de musical De Prinses en de Toverspiegel, maar vond toch de tijd om Rode Neuzen te steunen. “Ik moest wat schuiven met de studio maar voor het goede doel doe ik dat met veel plezier”, aldus een enthousiaste Gene.

2 Gene Thomas en Vincent Fierens voor Rode Neuzen
Marc Baert Gene Thomas en Vincent Fierens voor Rode Neuzen

Voor Rode Neuzen trekt hij deze week door de vijf provincies met zijn fiets en aanhangende piano. Tijdens zijn tocht houdt hij halt in scholen en zalen waar dan volgens het straatmuzikantenprincipe geld wordt ingezameld. Hoeveel centjes ze deze week bij elkaar zongen zullen ze bekendmaken tijdens de slotshow vrijdagavond in het Sportpaleis.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer