In de Adriaan Willaertlaan geldt voortaan een parkeerverbod.
RV In de Adriaan Willaertlaan geldt voortaan een parkeerverbod.

Parkeerverbod in Adriaan Willaertlaan

Het gemeentebestuur van Grimbergen stelt in een deel van de Adriaan Willaertlaan een parkeerverbod in om de hinder voor in- en uitrijdende bestuurders te beperken.

Buurtbewoners meldden meermaals aan de gemeente dat heel wat bestelwagens en andere voertuigen langdurig geparkeerd staan in de Adriaan Willaertlaan en de Orlando Lassuslaan. De voertuigen staan in een lang lint geparkeerd waardoor dit een gevaarlijke situatie schept voor bestuurders die er voorbij willen rijden. Zij komen in conflict met automobilisten die de straat willen inrijden.

Om een einde te stellen aan deze hinder, laat het gemeentebestuur een parkeerverbod instellen over een lengte van 10 meter aan weerszijden van de Adriaan Willaertlaan. Verderop in de straat wordt blokparkeren ingevoerd.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer