De gemeente Grimbergen zoekt vrijwilligers voor babbelmomenten met anderstaligen.
Lukas De gemeente Grimbergen zoekt vrijwilligers voor babbelmomenten met anderstaligen.

Vrijwilligers gezocht voor oefenmomenten Nederlands

De gemeente is op zoek naar vrijwilligers voor babbelmomenten met anderstaligen. Heel wat mensen leren in Grimbergen Nederlands via het Centrum voor Basiseducatie (CBE) en via het Centrum voor Volwassenenonderwijs (CVO).

Deze mensen zijn op zoek naar gelegenheden om hun Nederlands te oefenen, bijvoorbeeld via babbelmomenten zoals Café Combinne op donderdagnamiddag in Ter Borre.

In het kader van het integratiebeleid wenst het gemeentebestuur deze babbelmomenten uit te breiden en is dan ook op zoek naar vrijwilligers die enkele uurtjes per week of per maand willen meewerken aan zulke sessies.

Kandidaten kunnen zich melden bij Ingrid Hanssens van Ter Borre (Ingrid.hanssens@ocmw-grimbergen.be - 02 267 38 50) of bij Marijke Vrijders van Groep Intro (marijke.vrijders@groepintro.be - 0473/53.79.18).

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer