Bart Van Loo komt naar de kerk van Bouwel, het dorp waar het voor hem allemaal begon.
Bovenste Plank vzw Bart Van Loo komt naar de kerk van Bouwel, het dorp waar het voor hem allemaal begon.

Frankrijkkenner Bart Van Loo brengt zijn verhaal
in de kerk van Bouwel

Bart Van Loo , Frankrijkkenner, auteur en podiumbeest, komt naar de kerk van Bouwel. Hij zal er zijn nieuw boek ‘De Bourgondiërs’ voorstellen.

Ondertussen schreef Bart Van Loo al 9 boeken. Het laatste hiervan ‘De Bourgondiërs’, loopt momenteel van de pers. Later volgt een gelijknamige tournee langs Vlaamse en Nederlandse theaterpodia. In het verleden zagen duizenden bezoekers zijn conférence over Napoleon of genoten van ‘Chanson, une belle histoire’.

Nu komt Bart naar waar het voor hem allemaal begon. Hij brengt in de kerk van Bouwel een voorstelling rond zijn nieuw boek en zal ook  zijn jeugd in Bouwel toelichten. De tickets voor de voorstelling zijn ondertussen de deur uit. De opbrengst van de voorstelling gaat volledig naar het Trias-project, een ontwikkelingsorganisatie van de Bouwelse Lieve Van Elsen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer