De inwoners van de Hoevestraat gingen vorig jaar met de winnende cheque aan de haal.
Gemeente Grobbendonk De inwoners van de Hoevestraat gingen vorig jaar met de winnende cheque aan de haal.

Grobbendonk deelt cheques uit aan origineelste buurtfeesten

De bewoners van Grobbendonk en deelgemeente Bouwel krijgen de hele zomer de kans om een cheque ter waarde van 100, 150 of 250 euro te winnen. Daarvoor moeten ze een buurtfeest organiseren en een originele foto insturen. In oktober kiest een jury dan de drie leukste inzendingen uit.

Grobbendonk is een bruisende en sociale gemeente waar elk jaar heel wat gezellige buurtfeesten georganiseerd worden. In mei vindt de Europese Dag van de Buren plaats. Voor het gemeentebestuur van Grobbendonk de ideale gelegenheid om het startschot te geven voor de leukste wedstrijd van het jaar. Iedereen die tussen 1 mei en 30 september een buurtfeest met minstens vijf deelnemende gezinnen organiseert mag een originele foto insturen om kans te maken op de cheque.

In oktober kiest een jury de 3 leukste foto’s uit. De 3 winnaars ontvangen van het gemeentebestuur Grobbendonkse cadeaucheques ter waarde van 250, 150 of 100 euro waarmee ze inkopen kunnen doen voor hun volgende buurtfeest.  

Voor alle info kunnen de geïnteresseerden terecht op www.grobbendonk.be/buurtfeest.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer