Personeelsverantwoordelijke Nathalie De Busser met een sollicitant.
Peter Vanderveken Personeelsverantwoordelijke Nathalie De Busser met een sollicitant.

Kerkstoel zoekt werknemers voor nieuwe vestiging op café

De Herentalse KMO Kerkstoel zoekt zijn nieuwe werknemers op een unieke manier. In hun nieuwe vestiging in Grobbendonk bouwden ze voor de gelegenheid een bruine kroeg waar toekomstige werknemers terecht konden voor een frisse pint en een nieuwe job.

Het bedrijf is momenteel op zoek naar twee ploegen voor hun nieuwe vestiging in Grobbendonk. Hiervoor zoekt het bedrijf 35 nieuwe werknemers met talent dat matcht met de bedrijfscultuur. Met dit nieuw pand bezit het bedrijf twee vestigingen in Grobbendonk. De nieuwe vestiging zou eind april operationeel moeten zijn.

“We willen niet alleen de vaardigheden van de personen die solliciteren kennen”, zegt zaakvoerder Vincent Kerkstoel. “We zijn zeer blij met de opkomst en hopen onze twee extra ploegen te vinden tijdens ons kerkstoel Jobcafé.”

De sollicitanten kunnen ook een praatje maken met de werknemers die zich af en toe het jobcafé begeven voor een drankje.

“Het is een leuke manier van solliciteren, het gaat er een pak rustiger en gemoedelijker aan toe”, zegt Glenn Van Oudendijck. “Het is zeker een interessant concept om met minder stress te kunnen solliciteren.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer