Robert Denies en Danièle Van Os
Klassieke concerten in Bouwel Robert Denies en Danièle Van Os

Klassiek gitaarconcert in kerk van Bouwel

In de kerk van de Grobbendonkse deelgemeente Bouwel kan je zondagavond 7 april terecht een avondje klassieke muziek. Robert Denies en Danièle Van Os zullen hun gitaarkunsten tonen in de Onze-Lieve-Vrouwkerk. Het concert start om 19 uur en zal tot ongeveer 20.30 uur duren.

Gitaarduo Robert Denies & Danièle Van Os spelen werken van onder andere De Falla, Albeniz , Mario Castelnuovo Tedesco. Daarnaast geven ze een heel persoonlijke invulling met hun interpretaties en eigen arrangementen van onder meer Claude Debussy, Van Roland Dyens en Vassiliev tot Serge Gainsbourg.

De toegangsprijs bedraagt 8 euro per volwassene, kinderen boven 13 jaar betalen 5 euro en wie jonger dan 13 is mag de kerk gratis binnen. Tickets zijn verkrijgbaar via https://klassiekeconcertenbouwel.weebly.com

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer