Weekend van de Amateurkunsten
Weekend van de Amateurkunsten Weekend van de Amateurkunsten

Weekend van de Amateurkunsten in Grobbendonk, Bouwel en Vorselaar

In het komende weekend van 3, 4 en 5 mei 2019 vindt het Weekend van de Amateurkunsten plaats. Je kan genieten van kunst en cultuur in Bouwel, Grobbendonk en Vorselaar. Schilders, beeldhouwers, juwelenmakers, kantklossers, fotografen, kalligrafen… Een hele hoop creatieve talenten stellen hun kunstwerken tentoon tijdens de atelierroute.

Op vrijdagavond 3 mei om 19.30 uur vindt de openingsreceptie plaats in GC De Volle Vaart in Grobbendonk met optredens van OLV-Koor Bouwel en van de harmonieën van Grobbendonk en Vorselaar. Je kan er ook genieten van een overzichtstentoonstelling van de deelnemers van de atelierroute.

Met fiets

Op zaterdag en zondag 4 en 5 mei leidt de atelierroute je langs verschillende locaties in Grobbendonk, Bouwel en Vorselaar. Je kan op beide dagen genieten van de ontdekkingstocht tussen 11.00 uur en 18.00 uur. De atelierroute kan afgelegd worden bij voorkeur met de fiets, maar ook rondtoeren met de wagen langsheen de verschillende kunstenaars is beslist de moeite waard.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer