3 Bij het ongeval waren meerdere voertuigen betrokken en raakten verschillende mensen gewond.
Peter Vanderveken Bij het ongeval waren meerdere voertuigen betrokken en raakten verschillende mensen gewond.

Zwaar ongeval op E313 richting Antwerpen zorgt voor urenlange hinder, meerdere gewonden

Woensdagochtend rond 7.15 uur gebeurde er op de E313 ter hoogte van Herentals-West (Grobbendonk) richting Antwerpen een zwaar ongeval met meerdere voertuigen. De snelweg was een tijdlang volledig versperd. Er vielen verschillende gewonden, de toestand van één slachtoffer was even kritiek.

Bij het ongeval waren twee vrachtwagens, een bestelwagen en drie personenwagens betrokken. Een vrachtwagen was op een bestelwagen ingereden die in de file stond te wachten, met grote ravage tot gevolg. De brandweer moest twee bestuurders uit hun wagens bevrijden. Er vielen in totaal drie gewonden. Een vrouw werd met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, maar haar toestand is momenteel stabiel. Daarnaast waren er een lichtgewonde en een zwaargewonde.

Door het ongeval was de E313 urenlang volledig versperd en stonden automobilisten lange tijd stil. Een fotogrammetrieteam moest immers ter plaatse komen om de nodige vaststellingen te doen alvorens de rijbaan kon opgeruimd worden. Ook op de secundaire wegen in de omgeving van Grobbendonk was het een pak drukker dan normaal. Rond 11 uur werd de E313 weer vrijgemaakt.

3 Een vrachtwagen reed in op de file, met grote ravage tot gevolg.
Peter Vanderveken Een vrachtwagen reed in op de file, met grote ravage tot gevolg.
3 Een vrachtwagen reed in op de file, met grote ravage tot gevolg.
Peter Vanderveken Een vrachtwagen reed in op de file, met grote ravage tot gevolg.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer