5 Kristien Van Cromphaut, Steven De Schrijver,  Gloria Uwineza en Rik De Bodt van CD&V Haaltert.
rv Kristien Van Cromphaut, Steven De Schrijver, Gloria Uwineza en Rik De Bodt van CD&V Haaltert.

CD&V Haaltert verkiest Steven De Schrijver tot nieuwe voorzitter

De leden van CD&V Haaltert hebben Steven De Schrijver unaniem verkozen als hun nieuwe afdelingsvoorzitter op de nieuwjaarsreceptie van de partij.

De Schrijver (37) was al een jaartje voorzitter ad interim, na het ontslag van Stephanie Vanhemelryck, en loodste zijn partij na 18 jaar oppositie terug in het bestuur. CD&V stapte op 14 oktober in een coalitie met N-VA en sp.a en levert met Phaedra Van Keymolen en Bart Ottoy twee schepenen.

“Ik ben dankbaar dat ik de volle 100 honderd procent van de stemmen achter mijn naam kreeg”, reageert de kersverse voorzitter. “We hebben een zeer intensieve campagne achter de rug, met een ploeg die bijzonder hard aan elkaar hangt, en krijgen de komende zes jaar de kans om de inwoners van Haaltert te tonen waar CD&V voor staat. We kijken vol vertrouwen naar de toekomst”.

De bestuursverkiezingen leverden nog een reeks andere voorzitters op: Kristien Van Cromphaut mag zich de nieuwe voorzitter van Vrouw & Maatschappij noemen, Rik De Bodt is de preses van de CD&V Senioren en Gloria Uwineza zwaait de plak bij Jong CD&V. Ook zij kregen 100 procent van de stemmen achter hun  naam.

5 Steven De Schrijver, de nieuwe voorzitter van CD&V Haaltert.
rv Steven De Schrijver, de nieuwe voorzitter van CD&V Haaltert.
5 Kristien Van Cromphaut, de nieuwe voorzitter van Vrouw & Maatschappij.
rv Kristien Van Cromphaut, de nieuwe voorzitter van Vrouw & Maatschappij.
5 Gloria Uwineza zwaait de plak bij Jong CD&V.
rv Gloria Uwineza zwaait de plak bij Jong CD&V.
5 Rik De Bodt is de preses van de CD&V Senioren.
rv Rik De Bodt is de preses van de CD&V Senioren.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer