2 Digitaal scherm aan stadhuis Halen waarbij de huisstijl met 'de vloeiende h' behouden blijft.
Karolien Coenen Digitaal scherm aan stadhuis Halen waarbij de huisstijl met 'de vloeiende h' behouden blijft.

Stadsdiensten Halen informeren inwoners met digitaal scherm

Inwoners van Halen kunnen sinds deze week informatie over hun stad en haar diensten raadplegen via het digitale infoscherm aan de inkom van het stadhuis. Het scherm werkt met een 'playlist' waarop informatie en beelden op maat van de inwoners verschijnen.

Het digitale infoscherm projecteert de openingsuren van de stadsdiensten en het weerbericht, maar ook nieuwtjes en weetjes over de stad. Dankzij de gepersonaliseerde en dynamische beeldschermcommunicatie beschikt de stad nu over een extra communicatiemiddel dat efficiënt een meerwaarde biedt. “Ook in deze nieuwe manier van communiceren trekken wij onze huisstijl met ‘de vloeiende h’ (zie stadslogo, red.) verder”, aldus burgemeester Erik Van Roelen (CD&V).

Bestaande schermen, zoals die in dienstencentrum de Klapstoel of De Rietbron, blijven behouden. Op elk scherm is een aangepaste playlist met informatie te zien. Zo krijgen bezoekers informatie op maat. Ook tijdens de sluitingsuren blijft het scherm aan het stadhuis raadpleegbaar. 

2 Op het scherm verschijnt een playlist met verschillende soorten informatie. In dit geval de openingsuren en een foto van de stad.
Karolien Coenen Op het scherm verschijnt een playlist met verschillende soorten informatie. In dit geval de openingsuren en een foto van de stad.

Lees meer