Mozkito

Achtervolging begint in Buizingen eindigt met crash in Beersel: twee illegalen opgepakt

De lokale politiezone Zennevallei heeft zaterdagnacht twee illegalen opgepakt na een achtervolging. Het duo crashte in de Petrus Dewildestraat in Beersel nadat de achtervolging begon op het Gemeenteplein in Buizingen. Er vielen geen gewonden.

Een patrouille van de zone Zennevallei merkte zaterdagnacht op het Gemeenteplein in Buizingen rond 1.30 uur een voertuig op met Litouwse nummerplaten. Toen de twee verdachten zagen dat ze gecontroleerd gingen worden reden ze aan hoge snelheid weg van de politieploeg. Die laatste zette de achtervolging in. Een drietal minuten later crashten de twee verdachten in de Petrus Dewildestraat in Beersel en kwamen met hun wagen in de voortuin van een woning terecht. De twee konden worden opgepakt en werden overgebracht naar het politiecommissariaat. Daar werd vastgesteld dat ze illegaal in het land verblijven. Er werd contact opgenomen met de Dienst Vreemdelingenzaken die de twee het bevel gaf om het grondgebied te verlaten. Het onderzoek naar de twee verdachten loopt verder. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer