De adolescenten van het Koninklijk Toneelgezelschap Weredi uit Lot voeren in de kapel in Buizingen het stuk ‘Azen’ van Dimitri Leue op.
Mozkito De adolescenten van het Koninklijk Toneelgezelschap Weredi uit Lot voeren in de kapel in Buizingen het stuk ‘Azen’ van Dimitri Leue op.

Adolescenten van Weredi toveren met ‘Azen’ kapel van kindersanatorium om tot theaterzaal

De kapel van het oude kindersanatorium in Buizingen wordt de komende twee weken even omgetoverd tot theaterzaal. De adolescenten van het Koninklijk Toneelgezelschap Weredi uit Lot voeren er het stuk ‘Azen’ van Dimitri Leue op. 

Niels Tavano regisseert de voorstelling en wordt bijgestaan door Paulien Dewit. Het verhaal is een variant op het beroemde werk Othello van Shakespeare waarbij een komisch Konijn dit keer voor een vreemde twist zorgt waarbij Desdemona blijft leven. Glenn Tordeurs, Karolien Emmerechts, Jente Lesschaeve, Gerben Wilmus, Sarah De Hertog, Caro Vandenschrick en Erwin Vanhomwegen vertolken de rollen. 

Kaarten zijn te koop bij de spelers en het bestuur of via www.toneelweredi.be en zelckjan@gmail.com. Telefonisch kan er ook gereserveerd worden via 0476/44.56.94. Het stuk wordt opgevoerd op vrijdag 3 en zaterdag 4 mei om 20 uur en op zondag 5 mei om 15 uur en ook nog op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei om 20 uur in de kapel aan het Kluisbos.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer