Marylène Ruytens vatte post aan de Sint-Martinusbasiliek.
Mozkito Marylène Ruytens vatte post aan de Sint-Martinusbasiliek.

AFSCHEID PAUL SEVERS: “Zijn muziek was een steun voor mij in moeilijke periode”

Fans van over heel Vlaanderen kwamen afscheid nemen van Paul Severs. En ook heel wat Hallenaren stonden op de eerste rij tijdens de afscheidsplechtigheid in de Sint-Martinusbasiliek. 

“Ik ben al fan sinds mijn twaalfde”, vertelt Marylène Ruytens terwijl ze achter de nadarhekkens een glimp opving van de genodigden die de basiliek binnenstapten. “In september ging ik nog naar zijn verjaardagsshow kijken in cultureel centrum ’t Vondel. “Dat was een heel emotioneel concert, want op het einde haalde hij zijn vrouw Paulette bij op het podium. Hij was zo bezorgd om haar. Ik sukkelde de laatste jaren met mijn gezondheid en de muziek van Paul was een steun voor mij in die moeilijke periode. Na dat laatste concert kocht ik nog een cd van hem en die heb ik echt elke dag gespeeld. Het is ontzettend jammer dat we hem nu al verliezen. Ik ga hem ontzettend missen.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer